4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Emekli astsubay cinneti

ANKARA'nın Çubuk İlçesi'nde cinnet geçiren emekli bir Astsubay, eşini, baldızını ve kayınpederini öldürdü.

Korkunç olay, bugün saat 11.00 sıralarında Çubuk İlçesi'nde meydana geldi. İlçenin Yıldırım Beyazıt Mahallesi Onurlu Kokak'ta oturan 55 yaşındaki Astsubay emeklisi Muamer Çağlar, geçimsizlik nedeniyle boşanmak isteyen eşi ile tartıştı. Tartışma sonucu cinnet geçirdiği öne sürülen Çağlar, eşi 46 yaşındaki Nadiye Çağlar, baldızı 30 yaşındaki Hanım Yurtlu ile kayınpederi Ali Yurtlu'yu beylik tabancasıyla ateş ederek öldürdü.

Emekli olduktan sonra evinin altında küçük bir bakkal dükkanı işleten Muammer Çağlar'ın bir süredir bunalımda olduğu belirtildi. Muammer Çağlar'ın iş hayatındaki olumsuz şartlar nedeniyle çocukları, yakın çevresi ve komşularına karşı kötü davranıp, eşini ise sık sık dövdüğü iddia edildi. Öldürülen Nadiye Çaglar'ın eniştesi Ramazan öztürk, emekli astsubay Muamer Çaglar'ın psikolojik sorunları olduğunu ve sürekli eşine dayak attığını, boşanma dilekçesi vermesi üzerine de bunalıma girerek cinayeti işlediğini iddia etti.

Evinde eşini, baldızını ve kayınpederini öldürdükten sonra kaçmaya çalışan katil zanlısı Muammer Çağlar, olay yerine gelen Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

Çubuk Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Çubuk Devlet Hastanesi morguna, daha sonra ise otoposi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çubuk Emniyet Müdürlügü'nde ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı Adliye'de tutuklanan Muammer Çağlar, Çubuk Cezaevi'ne gönderildi.




Yılmaz ÇAMDALI/DHA/hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2007 Perşembe 16:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamdi IP: 88.231.58.xxx Tarih : 8.04.2007 00:29:44
habarenez için teşekkür ederim. konunun özüne inilerek bu meslek gruplarında neden cinnet olaylarına çok rastlanılıyor acaba bir araştırılsın. bende bir askerim. anlayabiliyorum bu olayları ancak bu tasvip ettiğim anlamınada gelmez. evet benim bu yorumu yazmam bile bizim meslekte bir suç teşkil ediyor. bir yere kadar değil bir yerlerdende öte susturuluyoruz. haber konusunda konunun özüne inilip bir araştırma yapılmasını, yapılan araştırmanında cesurca gazete ve televizyonlarda yayınlanmasını istiyorum. inannınki karşınıza çıkacak sonuçlar sizleri ve tüm kamuoyunu çok şaşırtacaktır. benden bu kadar.