4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Emniyet müdüründen yaralılara yardım

Başkent'te gece yarısı meydana gelen kazada motosikletten düşen 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden geçmekte olan Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz kaza yerinde durarak, yaralılara yardım etti.


Edinilen bilgiye göre Kızılay Akay köprü altında saat 00.30 sıralarında Volkan Karaman idaresindeki 35 AD 7530 plakalı motosiklet, Akay'dan Bahçelievler istikametine gittiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce kaldırıma, sonra duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle Volkan Karaman ve yolcu Özge Yaman yol ortasına savruldu.

Çevreden yetişen vatandaşlar kazayı polis ve 112 Acil ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Bu esnada kaza yerinden özel aracı ile geçmekte olan Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz durarak, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve yardım etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne kaldırıldı.


Öte yandan polis ekiplerine kaza yapan aracın olay yerinden acilen kaldırılması talimatını veren Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, daha sonra özel otosu ile olay yerinden ayrıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 09:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?