3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ergün Penbe'nin Galatasaray heyecanı

Hacettepespor, Turkcell Super Ligi'nin 30. haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Ergün Penbe yönetiminde yapılan antremanda futbolcular hafif bir çalışma yaptı. Yaklaşık bir saat süren antremanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı. Antremana sakatlıkları bulunan Sandro, Ümit Bozkurt ve Ufuk Arslan katılmazken, kaleci Ulaş takımdan ayrı çalıştı.

Antreman öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Ergün Penbe, Galatasaray karşısında Hacettepespor'a yakışan bir futbol oynamak istediklerini belirterek, "Galatasaray şampiyonluktan uzaklaştı. Ancak Şampiyonlar Ligi hedefleri devam ediyor. Zor bir maç olacak. Çıkıştayız. Hacettepespor'a yakışır bir şekilde oynamak istiyoruz. Son haftlarda iyi oynuyoruz ve kazanmayı öğrendik. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İyi oynayan kazansın" diye konuştu.

Eski takımı Galatasaray'a karşı ilk kez teknik sorumlu olarak mücadele edecek olan Ergün Penbe, "Geçen sezon Gaziantepspor'da futbolcu olarak Galatasaray'a karşı oynadım. Böyle durumlarda farklı durumlar yaşıyorsunuz. Bu sefer teknik sorumlu olarak Galatasaray'a karşı mücadele edeceğim. Benim için zor olacak. Ama bizler profosyonel insanlarız. Şu an Hacettepespor için çalışıyorum. Galatasaray karşısında en iyi sonucu almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Hacettepespor'lu futbolcular Ercüment Kafkasyalı ve Kadir Bekmezci ise, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, kendileri için vitrin maçı olan Galatasaray karşılaşmasından iyi bir sonuç ile ayrılmak istediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?