3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Eski bakana TBMM'de tören

Geçirdiği rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybeden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Kocaeli eski milletvekili Necati Çelik için TBMM'de tören düzenlendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, Hak-İş Konfederasyonu eski Genel Başkanı için Necati Çelik için TBMM'de tören düzenlendi.

Törene, Çelik'in eşi Sermin Çelik ve akrabaları ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Cemil Çiçek, Sait Yazıcıoğlu, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu ve çok sayıda eski ve yeni siyasiler katıldı.

Merhum Necati Çelik ile birlikte 17. Dönem Erzurum Milletvekili Ebubekir Akay için de tören düzenlendi. Çelik ve Akay'ın özgeçmişlerinin okunmasının ardından Çelik ve Akay'ın naaşları cenaze namazı için Kocatepe Camii'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 13:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?