5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Eski koca dehşeti!

Ankara'da gece saatlerinde boşandığı eşinin evine gelen şahıs dehşet saçtı.

Eline aldığı silah ile ilk önce eşini vuran şahıs, daha sonra tartıştığı çocuklarını da silahla vurdu. Dehşet saçan baba, kanlar içerisinde yatan çocuklarının gözü önünde başına bir el ateş ederek intihar etti. Kanlar içerisinde yerde yatan Çetin ailesinin en küçük oğlu, polis ekiplerine haber vererek yardım istedi. Aldığı telefon üzerine alarma geçen polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdiklerinde dehşete düştü. Ağır yaralanan anne ve çocukları hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, daha önce karısını bıçaklığı için cezaevine giren ve 6 ay önce serbest bırakılan Hasan Çetin, saat 02.00 sıralarında boşandığı eski eşi Selime B.'nin Akşemsettin Mahallesi 1111/2 Sokak'taki evine geldi. Boşandığı eşi ile tartışmaya başlayan Hasan Çetin daha sonra evde bulunan oğulları Emre ve Hüseyin Çetin ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Çetin yanında bulunan tabanca ile ailesini tehdit etti. Bu sırada anne Selime B. çocuklarını yanına alarak yatak odasına kaçtı. Kapıyı açarak içeri giren Hasan Çetin tabanca ile ilk önce eski eşi Selime B.'yi daha sonrada çocukları Emre ve Hüseyin Çetin'i tabanca ile vurdu. Cinnet geçiren Hasan Çetin kanlar içerisinde yatan ailesinin gözü önünde aynı tabanca ile kafasına sıkarak intihar etti.

Hasan Çetin olay yerinde hayatını kaybederken, evin en küçük oğlu Emre Çetin yaralı halde polis ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdi. Gördükleri manzara karşısında dehşete düşen polis ekipleri yaralı ailenin tedavi edilmesi için sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı anne Selime B. ve çocukları Emre ve Hüseyin Çetin'in ilk tedavilerini burada gerçekleştirirken, polis ekipleri evin bitişiğinde bulunan komşularının ifadelerini aldı. Yaralı anne Selime B. ve çocukları Emre ve Hüseyin Çetin olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri evin içerisinde çok sayıda boş kovan buldu. Tabancayla başına ateş ederek intihar eden Hasan Çetin'in cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze arabası ile otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan anne Selime B. ve oğlu Hüseyin Çetin'in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 13:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?