4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Eski koca vahşeti

Ankara’da 62 yaşındaki Kadir Aygül, üç yıl önce boşandığı ve sürekli tehdit ettiği için polis korumasına alınan eski eşini ve araya giren kızını baltayla parçalayarak öldürdü.

Ankara’nın Keçiören semtinde oturan Aygül ailesi baba Kadir Aygül’ün (62) şiddete başvurması nedeniyle yaklaşık 3 yıl önce dağıldı ve çift boşandı. Anne Gülsüm Ata (48) kızları Sibel ve Gamze ile oğlu Sinan’la 3 ay önce yine aynı semtte başka bir eve taşındı. Ankara Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak işe başlayan Gülsüm Ata, barışmak isteyen eski kocası tarafından defalarca tehdit edildi.

Polis korumasına alındı

Savcılığa başvuran Gülsüm Ata, polis korumasına alındı. Tehditlerine devam eden eski kocaya önlem olarak apartmana kamera sistemi kuruldu. Kadir Aygül dün evin kapısına dayandı. Kapıyı açan eski eşine baltayla saldıran Kadir Aygül, araya girmeye çalışan küçük kızı Sibel Aygül’e de saldırdı.

Vahşeti abla gördü

Gazi Üniversitesi’ni bu sene bitiren ve Sibel (23) ve annesi olay yerinde can verdi. Kadir Aygül ise kayıplara karıştı. Bu sırada işten eve dönen büyük kız Gamze Aygül annesi ve kız kardeşinin parçalanmış cesetleriyle karşılaştı. İhbar üzerine harekete geçen polis, apartmandaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı ve cinayet şüphelisinin peşine düştü.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2012 Cumartesi 09:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?