4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Eskişehir yolunda kaza!

Ankara'da, kamyona arkadan çarpıp savrularak hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü ağır yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücü, polis ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Yolu GEPA AVM karşısında gece saatlerinde meydana gelen kazada, Sincan istikametinden Kızılay'a gitmekte olan Yaşar Ö. idaresindeki 06 HRT 43 plakalı otomobil, aynı güzergahta giden Mehmet Emin Y. kontrolündeki 49 AP 291 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederken, araç yolda savrulduktan sonra durabildi. İhbar üzerine kaza yerine gelen polis, ikinci bir kazaya mahal vermemek için çevrede güvenlik önlemleri alırken, durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kaza sonrası sıkışan sürücü, polis ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Yaralı, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise, patlama ihtimaline karşı, aracın elektrik tesisatını etkisiz hale getirdi. Kaza sonrası, kamyon şoförünün, olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlendi.

Kazada hurdaya dönen otomobilden duyulan yüksek sesli müzik ise dikkat çekti. Aracın, çekici marifetiyle yoldan kaldırılmasının ardından Eskişehir Yolu'nun trafiği normale dönerken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, yaralı sürücünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2012 Perşembe 12:55:09
Güncelleme :20 Ocak 2012 Cuma 14:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?