5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Eskişehir Yolu'nda kaza

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde aşırı sürat yapan bir otomobil kontrolden çıkarak kanalizasyon çukuruna düştü.
Ters dönen otomobilde sıkışan baba ve oğlu uzun süren çalışmaların ardından kurtarılırken kaza sırasında araçtan fırlayan bir anne dakikalar sonra tesadüfen bulunarak hastaneye götürüldü. 

Alınan bilgiye göre, kaza dün akşam saat 21.00 sıralarında Eskişehir Yolu Hacettepe Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Ankara'dan Ümitköy istikametine giden Kemal Özkan idaresindeki 06 K 4137 plakalı otomobil aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak önünde seyir halinde bulunan Sönmez Özcan idaresindeki 06 AK 0354 plakalı otomobile çarptı. Kemal Özkan'ın kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak yol kenarında kazılı olan kanalizasyon çukuruna uçtu. Otomobilin çarptığı diğer otomobil ise çukura düşmek üzereyken durdu. Çukura uçan otomobil ters dönerken içinde bulunan sürücü Kemal Özkan ile oğlu Melih Berk Özkan araç içerisinde sıkıştı.

 Kazaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri hemen çalışmaları başladı. Uzun süren çalışmalar sonrasında ilk olarak sürücünün oğlu Melih Berk Özkan daha sonra da sürücünün kendisi kurtarılarak ambulansa alındı. Kurtarma çalışmaları sırasında itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Baba ve oğulun ambulansa alınmasının ardından çevrede arama yapan polis ekipleri, kaza sırasında araçtan fırlayan anne Aynur Özkan ile karşılaştı. Kaza yerine tesadüfen gelen bir doktorun verdiği talimatlarla sedyeye alınan bayan daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan diğer otomobilin sürücüsü Sönmez Özcan, arkadan gelen bir aracın kendi otomobiline çarptığını daha sonra da dönerek uçurumun kenarında durduklarını söyledi. Özcan aracından aşağı indiğinde kendi aracına çarpan otomobilin aşağıya düştüğünü gördüğünü belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2006 Cuma 01:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?