1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Esnafa büyük kolaylık

Cadde ve bulvarlarda cephesi bulunan işyerlerinin ilan ve reklam vergilerinin ilk taksit süreleri 30 haziran’a kadar uzatıldı.

Cadde, bulvar ve meydanlar ile bu alanlara cephesi bulunan binalar üzerindeki her türlü ilan ve reklamların vergileri ile asma tahsis ve bakım ücretlerine ait birinci taksit ödemelerinin 30 Nisan 2005 tarihinde sona erdiğini belirten Gelirler Şube Müdürü Hüseyin Doran, aşırı bir mükellef yoğunluğunun yaşanması nedeniyle esnafın mağdur duruma düşmemesi için ilk taksit ödeme süresinin 30 Haziran 2005 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen karara göre 30 Haziran 2005 günü mesai bitimine kadar yapılacak taksit ödemelerinde mükellefler herhangi bir ceza ödemeyecekler.
Mükelleflerin müracaat sırasında yanlarında önceki yıllara ait ilçe belediyelerinin vermiş oldukları vergi tabelası veya fotokopisini de beraberlerinde getirmeleri gerektiğini belirten Hüseyin Doran, ödemelerin 30 Haziran 2005 günü mesai bitimine kadar Anafartalar Caddesi No : 27’de bulunan Gelirler Şube Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini söyledi. 

AFİŞLERLE DUYURULDU

İlan ve reklam vergisi ilk taksit süre uzatımının vatandaşlara duyurulması için afiş hazırladıklarını ve anons araçları ile duyuru yapıldığını belirten Hüseyin Doran, 40 adet bez afişin cadde, meydan ve bulvarlara, 55 adet bez afişin ise Belediye Otobüslerine asıldığını söyledi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 15:39:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?