3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Esnafın sorunlarına 'Tanık' oldu!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, esnafla biraraya gelerek esnafının sorunlarını dinledi. Belediye başkan yardımcıları, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda esnafın katıldığı toplantıda Bülent Tanık, Sakarya'yı ve Kızılay bölgesini canlandırmak, hayat kalitesini artırmak için bir takım çalışmalar gerçekleştireceklerini, bu çalışmaların halkla ve özellikle esnafla birlikte ve onların desteğini alarak yapacaklarını dile getirdi.

Başkan Tanık, Sakarya'da Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu gerçekleştirdikleri ve müzik dinletileri sunduklarını hatırlatarak, Sakarya'da benzer etkinliklerin sürdüreceklerini ve Sakarya'yı boşlamayacaklarını kaydetti.

Sakarya'nın temizliğinden güvenliğine kadar çok farklı sorunların dile getirildiği toplantıya katılan esnaflar, belediyenin Sakarya konusunda ortaya koyduğu tavrın mutluluk verici olduğunu belirterek, Bülent Tanık'a teşekkürlerini sundu.

Daha sonra Kızılay bölgesini gezen Belediye Başkanı Bülent Tanık, Yüksel Caddesi, Karanfil ve Konur Sokak'ta bulunan esnaf ve halkla sohbet etti. Tanık, en kısa zamanda Yüksel, Karanfil ve Konur esnafıyla da buluşacaklarını ifade ederek, esnafla birlikte çalışmaya, sorunları çözmeye kararlı olduklarını açıkladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 15:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?