5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Etimesgut Belediyesi'nden netten işlem

etimesgutEtimesgut Belediyesi'nin www.etimesgut.bel.tr. adresini tıklayan vatandaşlar, belediyeye gitmeden bir çok işlemi evinden ya da ofisinden kolayca yapabiliyor. 

Etimesgut Belediyesi web sitesi aynı zamanda her türlü tahsilat, e-mail adresi alma, istek hattı gibi bir çok hizmeti de sağlıyor. Server odasına web server kurarak, kendi web serverinden yayın yapmaya başlayan Etimesgut Belediyesi, böylece www.etimesgut.bel.tr sitesini bir çok fonksiyona kavuşturdu. Yeni düzenlemeler sayesinde siteden her birim müdürlüğü kendi bilgilerini kendisi güncelleyebilecek. Müdürlükler böylece çalışmalarını vatandaşlara daha rahat duyurma imkanına sahip oldu. Etimesgut Belediyesi'nin www.etimesgut.bel.tr adresine giren vatandaşlar, kendilerine hem ücretsiz e-mail adresi alabilecek hem de web sitesine wap sayfalarından erişim sağlayabilecek. 

Web sitesine girenler isterlerse Etimesgut'un uydu görüntülerini de izleyebilecek. Kent rehberi sayesinde Etimesgut'ta bulunan eczaneler, bankalar, eğitim kurumları, hastaneler ismine göre tarama yaptırılıp harita üzerinden adresleriyle birlikte sunulacak. Vatandaşlar böylece istedikleri adresi kolayca bulabilecek.
.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2006 Çarşamba 12:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?