4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Etimesgut spor kenti oluyor

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Etimesgut'u spor kenti haline dönüştürmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

Göreve geldikleri günden bu yana sporun her alanına destek verdiklerinin altını çizen Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, "9-15 yaş futbol projesi kapsamında 25 okula spor tesisi yapmayı planladık. Başta Atakent, Eryaman Spor Tesisleri olmak üzere bu tesislerin yarısını tamamladık. Bu spor tesislerinden hem vatandaşlarımızın hem de gençlerimiz yararlanıyor.

Yine yeni yapılan bütün yeşil alanlara fitnes spor aletleri ve yürüme yolları koyduk. 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' deyişiyle hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Etimesgut'u spor kenti haline dönüştürmek için önemli adımlar attık" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediyesi Judo Takımı'nın başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Yılmaz, "Judo takımımız Ankara içi ve dışında yapılan müsabakalarda önemli birincilikler almıştır" diye konuştu.

Bu arada Etimesgut Belediyesi Judo Takımı, İngiltere Büyükelçiliği'nde yaptığı bir gösteriyle izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 17:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?