3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Etimesgut'a yeni cami

ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI DEMİREL, LALE CAMİİ'NİN TEMELİNİ ATTI

Lale Camii'nin temelini atan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, hayırsever iş adamlarına seslenerek, "İlçemizin sosyal donatılarını el birliği ile yapalım. Herkes elini taşın altına soksun" dedi.

Başkan Demirel, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde yapılacak olan Lale Camii'nin temelini attı.

İş adamı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı temel atma töreninde konuşan Başkan Demirel, Etimesgut'un nüfusunun her geçen gün hızla arttığına dikkat çekerek, "Bu hızlı nüfus artışı okul, hastane, camii gibi sosyal donatı ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Bugün temelini attığımız ve bölgemizin ihtiyacı olan camimizi elbirliği ile imkanlarımız ölçüsünde inşa edip güzelleştireceğiz. Hayırsever iş adamlarımızın vatandaşlarımızla birlikte taşın altına elini sokarak inşaatını  en kısa sürede tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu şehrin belediye başkanı olarak üzerime düşen görevi yerine getirmeye hazırım" dedi.

İlçe kaynaklarının geçmiş dönemde israf edildiğini kaydeden Demirel, "Nüfus artışı oranında kaynaklarınızı da artıramazsanız, hizmetler aksar. Ne yazık ki şimdi belediye olarak geçmiş dönemde yaşanan israfın sıkıntılarını yaşıyoruz. Kaynaklarımızı, paramızı en verimli şekilde kullanarak belediyemizin maddi sıkıntılarını kısa sürede aşacağız. Belediye başkanlığı gelip geçidir. Asıl olan bu şehrin gerçek sahibi olan sizlersiniz. Önemli olan görev süresi boyunca neyin yapılıp neyin yapılmadığıdır. Bizler, inandığımız değerler ölçüsünde ilçemize en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Lale Camii'nin temeli Başkan Demirel tarafından atıldı. Camii derneği yönetimi Başkan Demirel'e ve katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür plaketi takdim etti.

ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI DEMİREL, LALE CAMİİ'NİN TEMELİNİ ATTI
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI DEMİREL, LALE CAMİİ'NİN TEMELİNİ ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 13:50:01
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 14:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?