3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Etimesgutlu gençlere tavsiye

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Gençlik Konseyi tarafından düzenlenen tanışma toplantısında gençlerin kendilerini iyi yetiştirmesini isteyerek, "Kendinizi daha iyi yetiştirmeniz için bu şehrin belediye başkanı olarak emrinizdeyim" dedi.

Etimesgut'un belediye başkanı olarak harcadığı paranın ne kendi parası ne de yakınlarının olduğunu ifade eden Demirel, "Harcadığım her kuruş bu milletin parasıdır" dedi.

Bu yüzden milletin parasının yine millet için harcanması gerektiğini belirten Başkan Demirel, " Gençler kendilerini iyi yetiştirmeli ki; ailelerine, yakınlarına millete ve devlete sahip çıkmalı" diye konuştu.

Gençlerin kendilerini iyi yetiştirerek milli ve manevi duygularına sahip çıkmalarını isteyen Belediye Başkanı Enver Demirel, tarihlerini unutmamalarını ve tarihleri ile gurur duymalarını istedi. Devletin parası ile yapılan okullar, spor salonları ve diğer hizmetlerden gençlerin yeterince yararlanmadıklarına dikkat çeken Başkan Demirel, gençlerin daha çok internette vakit harcadıklarını ifade etti.

Demirel, gençlerin interneti kendilerini geliştirmeleri için kullanmalarını istedi. Bilginin dünyadaki en büyük güç olduğunu ifade eden Başkan Demirel, iyi bilgi ile donatılan gençlerin çok güçlü olacaklarını da kaydetti. Türkiye'de milyonlarca işsiz genç olduğunu vurgulayan Başkan Enver Demirel, bunun en önemli sebebinin gençlerin kendilerini yeterince iyi yetiştiremediklerine bağladı.

Başkan Demirel, gençlerin kendilerini daha iyi yetiştirmesi için seminerler, geziler, konferanslar başta olmak üzere her türlü etkinliğe destek vereceğinin altını çizdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 18:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?