3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Etimesgut'ta Kent Konseyi toplandı

Etimesgut Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kent Konseyi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, etap yönetimlerinin yanı sıra çalışma grup üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genel Kurul'da bir konuşma yapan ve yeni yönetimi kutlayan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 2004 yerel seçim beyannamesinde Kent Konseyi projesinin kendilerine ait olduğunu söyledi. Başkan Demirel, "Benim karşı olduğum ve seçim döneminde sık sık eleştirdiğim Kent Konseyi değil, Kent Konseyi'nin yapıldığı binaydı. Ayrıca belediyeye ait olmayan bir bina için 2 milyon TL harcanmasını da doğru bulmuyorum. Bu miktara belediyeye ait yeni bir bina inşa edilebilirdi" dedi.

Yapılan oylama sonucunda konsey başkanlığına MHP Etimesgut Belediye Meclis üyesi ve Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyit Sarp seçilirken yönetimde ise Selcen Akdoğan, Niyazi Bildirici, Sebahat Ünsal, Ramazan Özışın, Aynur Bilgin, Fatih Yılmaz, Ali Bahadır ve Hamza Yanık yer aldı.
Seyit Sarp ise yaptığı konuşmada, yürütme kurulu ile birlikte yapacakları bütün çalışmaların Etimesgut'un geleceği için olacağını ifade etti. genel kurul sonrasında davetliler için kokteyl düzenlendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?