3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Evli kadına seks tuzağı

Başkentte evli bir kadına tecavüz girişiminde bulunarak aralarındaki ve ses kayıtları ve görüntüler ile şantaj yaparak para aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Eryaman'da meydana gelen olayda, G.Ö. isimli bir kadın polise bir kişi tarafından şantaj yapıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. G.Ö., bir hayvan kliniğinde tanıştığı T.B.İ. isimli bir kişi hayvanları koruma ve yaşatma derneği kuracaklarını söyleyerek istediği takdirde kurucu üye olabileceğini söyledi.

Hayvansever kadın kendisine yapılan bu teklifi kabul ederek kendisine telefon mesajıyla T.B.İ.'nin verdiği ve hem ev hem işyeri olarak kullandığını söylediği iki gün peş peşe gitti. T.B.İ.'nin yaptıkları görüşme sırasında kendisine ailevi konularla ilgili sorular sorduğunu iddia eden G.Ö., T.B.İ.'nin kendisine isterse kocasını öldürtebileceğini yönünde teklif yaparak daha önce böyle işler yaptığını söylediğini iddia etti.

Aynı eve gittiğinde T.B.İ.'nin yatak odasına götürerek tecavüz etmeye çalıştığını ancak kendisinin direnerek kaçmayı başardığını iddia eden G.Ö., T.B.İ.'nin kendisini telefonla arayarak elinde konuştukları konularla ilgili ses kayıtları ve yatak odasındaki boğuşma görüntüleri olduğunu, bunu foto montaj yaparak eşine göstereceğini söylediğini öne sürdü.

G.Ö. zanlının bu görüntüleri eşine göstermemek için 25 bin TL para istedi. G.Ö. bu olaydan korktuğu için üzerinde taşıdığı 7 bin TL değerindeki bileziği ve bin TL değerindeki yüzüğü vermek zorunda kaldığını öne sürerek geri kalan 18 bin TL'yi daha sonra vermek üzere anlaştıklarını söyledi. Olayın polise intikal etmesinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri bir operasyon düzenledi.

T.B.İ. G.Ö.'yü evine çağırmasına rağmen kapıyı açmaması üzerine gasp ekipleri çilingir vasıtasıyla kapı açtırıldı. Gasp ekipleri içerde bulunan T.B.İ.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet hafıza kartı, 1 adet cep telefonu ve 3 adet içeriği bilinmeyen CD ele geçirildi. Zanlı polis sorgusunun tamamlanmasın ardından adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 20:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?