3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Fener sevgisi pastalara döküldü

Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel olarak yapılan Sarı-lacivertli pastalar büyük ilgi çekiyor.

Fenerbahçe'nin kuruluş yılı olan 1907 yılına denk gelen ve gelenekselleşen 19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü çeşitli aktivitelerle kutlanıyor. Bu doğrultuda Batıkent CarrefourSA'nın pasta şefi Murat Somay, Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel hazırladığı pastalarla büyük ilgi topladı.

Koyu Fenerbahçeli olan Murat Somay'ın yine Fenerbahçeli olan ekibiyle hazırladığı çeşitli Sarı-lacivertli pastalar, Fenerbahçeli taraftarların beğenisine sunuldu. Birçok çeşit pastanın bulunduğu bölümü Fenerbahçe amblemleri ve bu özel günle ilgili yazılarla donatan Murat Somay, pasta satışlarını da Fenerbahçe formasıyla yapıyor.

Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel olarak bir çalışma yaptıklarını ifade eden Murat Somay, "Burada çalışan ekibimizin tamamı Fenerbahçeli. Bugün de bizler için çom önemli bir gün. Biz de Fenerbahçe sevgimizi pastaya yansıttık. Pastalarımıza büyük ilgi var. Fenerbahçe sevgimizi pastalara kattık. Güzel bir çalışma yaptık. Yoğun bir çaba harcadık. Bunun devamını getireceğiz. İlerleyen günlerde yeni sürprizlerimiz olacak" diye konuştu.

Pasta reyonundan alışveriş yapan Fenerbahçeli bir taraftar ise, pastaları görünce çok şaşırdığı ve hemen bir tane aldığını belirterek, "Bu inceliği gördükten sonra yeniden inandım ki herkes bir gün Fenerbahçeli olacak" ifadelerini kullandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 15:52:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?