5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Kurulu

Fenerbahçeli Hukukçular Derneği 2. Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Avukat Nevzat Türkön seçildi.
 
Fenerbahçeli Hukukçular Derneği'nin, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kuruluna Sarı-lacivertli üyeler büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçeli Hukukçular Derneği üyeleri, seçim öncesi satışa sunulan Fenerbahçe 100. Yıl Piyongo Biletleri'ne de yoğun ilgi gösterdi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde genel başkanlığı Avukat Nevzat Türkön kazandı. Nevzat Türkön, seçim sonrası yaptığı açıklamada, 2. genel kurulunu gerçekleştiren genç bir dernek olmalarına rağmen ilk seçimlere oranla üye sayılarını yaklaşık olarak dörde katladıklarını belirtti. Hedeflerinin Fenerbahçe Kulübü'ne hukuksal açıdan hak ve menfaatlerinin korunması konusunda yardımcı olmak olduğunun altını çizen Türkön, "Bizim amacımız Fenerbahçe'nin hem taraftarların hem de taraftar derneklerinin karşılaşabilecekleri hukuki sorunlar karşısında yardımcı olmak. Fenerbahçe'nin mevcut koşullar altında Futbol Federasyonu ve bazı mevcut düzenlemelerden kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşadığına inanıyoruz. Fenerbahçe Kulübü'nün bu sıkıntıları aşması için de elimizden gelen yardımı göstermeye çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin mevcut düzenlemeler çerçevesinde haksızlığa uğradığına inandıklarını kaydeden Türkön, "Tahkim Kurulu olsun, Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu olsun veya bunların mevcut düzenlemeleri olsun, bunların çok adaletli olamadıkları inancındayız. Örnek verecek olursak, geçtiğimiz sezonun son haftasında Denizlispor maçında Fenerbahçe'ye karşı çok çirkin olaylar yaşanmış ve bunun karşılığında Denizlispor ceza almıştı. Bu karar Fenerbahçe'ye karşı bir haksızlık yapıldığının kanıtıdır. Ancak, ne yazık ki Denizlispor'un cezalandırılmasından yararlanan Fenerbahçe'nin rakipleri olmuştur. Fenerbahçe'ye karşı yapılan eylem sonucunda alınan ceza sonucunda başka kulüpler maçlarını tarafsız sahada oynamış ve kendilerine bir avantaj elde etmişlerdir. Fenerbahçeli Hukukçular Derneği bu ve buna benzer adaletsizlikleri gündeme getirecek ve takipçisi olacaktır" ifadelerine yer verdi.
 
Yapılan seçim sonrasında Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:
 
"Yönetim Kurulu: Nevzat Türkön (Başkan), Celal Çetinel, Nuri Dündar, Pırıl Erkanlı Üçgül, Halit Ögün, Sinan Uysal, Levent Belli, Mengü Gökçe, Ramazan Akbaş, Songül Ercan, Özcan Selvi"
 
Denetim Kurulu: Hasan Kepenek, Serdar Arı, Özcan Çetinel 

Haysiyet Divanı: Vedat Ahsen Coşar, Selim Sarıkaya, Nadi Türkaslan, Besim Melih Dağ, Nevzat Türközü
 
Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Kurulu: Nilüfer Akman Öğün, Tiba Ulukuş Bulut, Esra Nilay Urhan"
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 15:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülşah yılmaz IP: 88.235.223.xxx Tarih : 7.12.2010 14:27:58

öğretmenim ben yıllar önce ankaradan  okuyan bir öğrencinizim şimdi 25 yasındayım itiraf ediyorum ki öğretmenim size o zaman cok aşıktım ama bunun zamanla sadece hareketlerinize olan bir bir hayranlık oldugunun farkına vardım sizi hep takip ediyorum en büyük liderim oldunuz bu yasıma kadar size hayatınızda basarılar diliyorum iyiki hayatıma girmişsiniz allah yar ve yardımcınız olsun......hersey için cok teşekkür ederim iyiki varsınız