5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Festivalde Zara ve Alişan rüzgarı

ANKARA FESTİVALİNDE ZARA VE ALİŞAN RÜZGARI ESTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "4. Uluslararası Büyük Ankara Festivali" kapsamında Alişan ve Zara konser verdi.

Aşırı sıcaklara rağmen festivale 7'den 70'e herkes yoğun ilgi gösteriyor. Festivale katılanlar hem eğlenceye doyuyor, hem de hesaplı alışveriş için oluşturulan satış sokakları ve yüzlerce stantta birbirinden zengin çeşitteki ürünleri kaliteli ve ucuza alma imkanı buluyor. Her gün on binlerce Ankaralının ziyaret ettiği festivalin en çok eğlenen konukları her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklar oluyor. Özellikle güneşin etkili olduğu gündüz saatlerinde çocuklar, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın kurduğu oyun çadırına toplanıyor.

Dün akşam Büyük Ankara Festivali'nde sahne alan Alişan ve Zara söylediği birbirinden güzel türkülerle Başkentlilere coşkulu bir gece yaşattı. Konser öncesi on binlere seslenen ve festivale katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Zara, "Ankara'da bulunmayan, tatile giden Ankaralılar da var ama, şu güzelliğe bakar mısınız? Alkışlarımız Melih Gökçek'e ve değerli eşlerine olsun. Bize bu güzelliği yaşattıkları için" dedi.

Başkan Melih Gökçek adına günün anısına sanatçılara birer plaket veren Nevin Gökçek, "Ankaralılar adına bu kadife sesli sanatçılara çok teşekkür ediyorum" derken, konser sırasında gerçekleştirilen havai fişek gösterisi izleyenleri büyüledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 11:03:04
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 18:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?