3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Fındıklı'nın mutlu günü

AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı'nın oğlu Yasin Fındıklı, Burcu Aydın ile dünya evine girdi. Fındıklı ve Aydın'ın nikah şahitliğini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker yaptı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı'nın oğlu Yasin Fındıklı, Burcu Aydın ile dünya evine girdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Gölbaşı'nda bulunan sosyal tesislerinde düzenlenen nikah törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Malatya milletvekilleri, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Çiçek, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Osman Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Güler yaptı. Havai fişek gösterileri altında nikah defterine imza atan çiftlere mutluluklar dileyen Devlet Bakanı Başbakan Yardımcısı Cemil Çicek, evlilik müessesinin nikah altında birlikte sürdürülen bir hayat olduğunu belirterek, "Evlilik, karşılıklı sevgi ve saygıya, fedakarlığa dayanan bir şeydir. Birlikte sürdürülen bir süreç olduğu için evlilik cüzdanını birlikte saklamak dileğiyle geline veriyorum" dedi.

Düzenlenen nikah törenin ardından Yasin ve Burçu çifti konfetiler eşliğinde dans etti. Çok mutlu olduğunu belirten Burçu Aydın, "Allah birbirini seven herkesi bizler gibi mutlu etsin. Çok heyecanlıyım. Ama bu heyecanım güzel ve mutlu bir heyecanlılık" dedi. Çok heyecanlı olduğunu belirten Yasin Fındıklı, mutlu olduğunu belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 10:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?