4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Fuhuş operasyonu: 14 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonlarda, para karşılığı fuhuş yaptığı ve fuhuşa aracılık ettiği bildirilen 14 kişi gözaltına alındı.


Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler, Küçükesat'ta bir evde fuhuş yaptırdığı bildirilen Mehmet T. adlı kişiyi takibe aldı. Mehmet T. ile müşteri gibi bağlantı kuran ekipler, seri numarası önceden belirlenen paraları kadınlara verdikten sonra kimliklerini açıkladılar. Mehmet T. ile birlikte G.M. ve G.B. adlı kadınlar gözaltına alınarak, haklarında adli işlem yapıldı.

Batıkent'te bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını alan polisler, fuhuşa aracılık yaptığı belirtilen Sevgi K. ile para karşılığı fuhuş yapan S.B.'yi gözaltına aldı.

Çankaya Yıldız'da fuhuş yapıldığı ihbarını alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuşa aracılık ettiği bildirilen Handan Y. ile müşteri gibi pazarlık yaptı. Aracı ile 100 YTL karşılığı anlaşan görevliler, B.K. adlı kadın ile Handan Y.'yi suçüstü yakaladı.

Ahlak Büro Amirliği görevlileri, Küçükesat'ta bir evde para karşılığı fuhuş yaptıkları bildirilen F.B. ile 5 travestiyi de gözaltına aldı. Söz konusu kişilere para karşılığı fuhuş yaptırdığı bildirilen Elif İ. hakkında adli işlem yapıldı.

AA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 11:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?