3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Futbol coşkusu Çayyolu'nda

FUTBOL COŞKUSU ÇAYYOLU'NDA

Cumhuriyet'in 86.yılı kapsamında Çayyolu Platformu ve Spor Kompleksi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Yenimahalle Belediyesi'nin desteğiyle başladı.

Maçtan önce Çayyolu sakinleriyle tribünde bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Spor hayatımızın olmazsa olmazıdır. Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren bu bilinci yerleştirmeliyiz" dedi.

29 Ekim cumhuriyet kupasının asıl amacının çocuklarımızı sosyalleştirmek ve cumhuriyetin öneminin vurgulanması olduğunu belirten Yaşar, "Gençlerimiz hem spor yapacak hem de omurilik ve beyin felçli arkadaşlarının daha iyi yaşam şartlarına kavuşmalarına yardım etmiş olacaklar" dedi.

Toplam da 20 takımın katıldığı futbol turnuvasında ilk maç Çayyoluspor ile Gazi Üniversitesi Bayanlar Futbol Takımı arasında yapıldı. Maçın başlama vuruşunu Başkan Yaşar'ın yapmasının ardından dostluk içinde geçen maçın galibi Gazi Üniversitesi Bayanlar Futbol Takımı oldu. Turnuva sonucunda birinci olan takıma kupayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Candan Erçetin 29 Ekim 2009 akşamı birlikte verecekler. Turnuvadan elde edilen gelir SERÇEV ve Omurilik Felçlileri Derneği'ne verilecek.

FUTBOL COŞKUSU ÇAYYOLU'NDA
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 11:03:04
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 12:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?