3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Futbol turnuvası start aldı

Mamak Belediyesi 4. Geleneksel Futbol Turnuvası Özel Kalem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü arasında oynanan maçla başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kaleci olarak Özel Kalem Müdürlüğü forması giydiği maçta başarılı performansıyla göz doldurdu.

Akgül Kalede

Mamak Belediye personelini futbol heyecanı sardı. Bu yıl Cumhuriyet Kupası adıyla 29 Ekim’de sahibini bulacak Mamak Belediyesi 4. Geleneksel Futbol Turnuvası Gülveren Halı Saha’da Özel Kalem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü arasında oynanan maçla start verdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kaleci olarak takımındaki yerini aldı. Centilmence geçen mücadele öncesi takımlar birbirlerine çiçek verdi.

Cumhuriyet Kupası

Tüm müdürlüklere başarılar dileyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Özel Kalem Müdürlüğü olarak iddialı bir takım çıkardıklarını belirtti. Turnuvadaki 13 takımın da iddialı olduğunu belirten Akgül, “Bu neticede sportif bir faaliyet. Her şeyden önce kardeşlik, birlik ve beraberlik, dayanışmanın artırılması için organize edilen bir turnuva. Kupa finalini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk getirdik ki ayrı bir anlamı olsun” dedi. Okul takımlarında da kalecilik yaptığını ancak futbola 2-3 yıl ara verdiğini söyleyen Akgül, diğer takımı “ben kaledeyim diye gol atmazlık yapmayın” diye uyardı.

Zabıta, Akgül’ü Geçemedi

İlk yarı bittiğinde 4 gol atma başarısını gösteren Özel Kalem Müdürlüğü kalesinde gol görmedi. Akgül, siyasetteki başarısını yeşil sahalara da taşıdı. Zabıta Müdürlüğü çok sayıda gol pozisyonu yakalamasına rağmen, Başkan Akgül’ü geçemedi. Başarılı performansıyla göz dolduran Akgül, Zabıta Müdürlüğü’nün performansından memnun kalmadı. Kalesini başarıyla koruyan Akgül esprili bir dille, “Zabıtanın kondisyon problemi var. Bundan sonra maçları izlemeye geleceğim. Bu problemleri tespit edip çözeceğiz” dedi.

7-3 Bitti

2. yarıda Akgül’ün forma giymediği maç, Özel kalem Müdürlüğü’nün 7-3 üstünlüğüyle sona erdi. Büyük heyecana sahne olan maç sonunda Özel Kalem Müdürlüğü galibiyeti baklava yiyerek kutladı.
 

Abdullah Ortaç/ KENTHABER MAMAK
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 14:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?