3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gazi Şahin'e tam destek

Ak Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Gazi Şahin’e seçim çalışmalarında İçişleri Bakanı Beşir Atalay da eşlik etti.

Şahin ve Atalay, Elmadağ, Yeşildere ve Hasanoğlan’da vatandaşlarla bir araya geldi. Gazi Şahin, 30 Mart sabahı Elmadağ’da hizmetin şaha kalkacağını vurguladı.

Atalay ve Şahin’e Yoğun İlgi

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Gazi Şahin’e, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’dan destek geldi. İçişleri Bakanı Atalay, Şahin’le beraber seçim bölgeleri Elmadağ, Hasanoğlan ve Yeşildere’yi gezdi. Seçim otobüsünden halkı selamlayan Atalay ve Şahin, seçim karargah bürolarında vatandaşlarla bir araya gelip, sıkıntılarını dinledi.

Seçim bürolarına gelen yüzlerce kişi, Atalay ve Şahin’e yoğun ilgi gösterdi. Bürolar yetersiz kalınca kalabalık dışarı taştı. Elmadağlılar, Atalay’dan ilçelerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan getirmesini isteyerek, “Bize çay içme sözü vermişti. Kendisini ilçemize bekliyoruz” dediler.

“Hizmet Şaha Kalkacak”

Seçim bürolarında hemşehrilerine seslenen Gazi Şahin, Elmadağ’da hizmetin, yerel kalkınmanın şaha kalkacağını belirterek, “30 Mart sabahı yerel yönetimlerde, bütün Elmadağlısı’yla, gerekli desteği verecek olan Hükümeti ve Büyükşehir Belediyesi’yle yerel kalkınmanın başlayacağı günlere az kaldı. Bir Elmadağlı olarak, sizin bir çocuğunuz olarak, bu çalışmaların bölgemize gelecek olmasının heyecanı içerisindeyim. Biz buraya koltukta oturmaya değil, hizmet için geliyoruz. Biz hizmet sevdalısıyız. Ne parti ne partili ne de bölge ayrımı yapmayız. Elmadağ’ın her karış toprağına hizmet vermek için soyunduk” diye konuştu. Gazi Şahin’e Elmadağlılar “Dik dur eğilme, Elmadağ seninle”, “Büyük Başkan, güçlü Elmadağ” ve “Elmadağ seninle gurur duyuyor” sözleriyle destek verdi.

“Şahin’le Gurur Duyuyoruz”

İçişleri Bakanı Atalay da yerel seçimlerin barış ve huzur ortamı içerisinde geçmesi için gereken bütün tedbirlerin alındığını söyledi. Elmadağ’ın hizmet anlamında çok geride kaldığını belirten Atalay, “Elmadağ’da hizmet açığının kapanması için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın en sorunlu ilçelerinden biri olan Mamak’ta uyguladığı başarılı projelerle adından söz ettirten Şahin’i sılasına özellikle yolladı. Belediyecilikte tecrübeli, yılların birikimi var. Şahin’i size emanet ediyoruz. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz. Seçildikten sonra el ele birlikte çalışma yapacağız. Biz parti olarak belediye başkanlarımızı ince eleyip sık dokuyup seçiyoruz. Ak Parti belediyecilikte bir marka. Ankara’nın bir parçası olarak, Elmadağ’da cazibe merkezleri oluşturacağız. 30 Mart sabahıyla birlikte değişimi siz de yaşayacaksınız” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 12:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?