3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gedik: “Akgül’e güvenimiz tam”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Mamak Ekin Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışına ve Kusunlar Köyü’ndeki dernek toplantısına katıldı.

Gedikli, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül’e güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Akgül de halkla el ele, gönül gönüle vererek, Mamak’ı Başkent’e yakışır metropol bir ilçe yapacaklarının sözünü verdi.

Ekin Mahallesi’nde Seçim Bürosu

AK Parti’nin Mamak Ekin Mahallesi’nde seçim bürosu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Kınacı, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül’ün katılımıyla açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Akgül’e yine yoğun ilgi vardı.

“Güzel Hizmetlere İmza Atacağız”

Miting havasında geçen açılışta konuşan İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Ekin Mahallesi Seçim Bürosu’nun, Mamak’taki yeniliklerin bir göstergesi olduğunu söyledi. Elbirliğiyle çok daha güzel hizmetlere, hep birlikte imza atacaklarını belirten Kınacı, Mamak’ta yapılan çalışmaların, yapılacak çalışmalara vesile olacağını vurguladı. Kınacı, birlik ve beraberliğin bozulmamasını diledi.

Mamak Başkent’e Yakışacak

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül de seçim bürosunun açılmasını, Mamak’taki hizmet bayrağının yükselmesinin bir adımı olarak gördüğünü söyledi. Akgül, “28 Mart akşamına kadar çalışmalarımız devam edecek. Hizmet partisinin bir neferi olarak, bu heyecanımız ve coşkumuz artarak sürecek. Daha çok çalışıp, Mamak’taki oy oranımızı artırarak, en yüksek oyla seçimi kazanmalıyız. Seçimdem sonra söz veriyorum, sizlerle el ele, gönül gönüle vererek, Mamak’ı Başkent’e yakışır metropol bir ilçe yapacağız” diye konuştu.

“Akgül’e Güvenimiz Tam”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli de Akgül’e güvenlerinin tam olduğunu dile getirerek, AK Parti olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Türkiye’nin her yerini ziyaret ettiklerini belirten Gedikli, Mamak’taki coşkuya hayran kaldı. Gedikli, “Her yerde aynı coşku var. Mamak’ta da bu coşkuyu gördüm. Bunlar sizin sayenizde oluyor. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kendilerini hizmet neferi olarak gördüklerinin ve asla efendilik taslamayacaklarının altını çizen Gedikli, “Biz hizmetkar olmakla övünürüz. 30 Mart sabahı Mesut Akgül kardeşimizi belediye başkanı olarak göreceğiz. O’na güvenimiz tam. Mamak’ın yetiştirdiği, sizlerin yakından tanıdığı Akgül, Mamak’ı çok daha iyi yerlere getirecek. Hizmeti AK Parti’ye gönül veren yapar. Parti olarak yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Seçildikten sonra gereğini yaptık” dedi.

Vatandaşların Sorunlarını Dinlediler

Açılışın ardından Gedikli, Kınacı ve Akgül, Kusunlar Köyü’ndeki bir dernek toplantısına katılarak, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 13:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?