3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Genç futbolcu kalbine yenildi

ANTRENMANDA KALP KRİZİ GEÇİREN FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Ankara Süper Amatör Lig takımlarından Keçiören Bağlumspor'da forma giyen Ali Özdemir, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Keçiören Bağlumspor'da oynayan İbrahim Özdemir (28), antrenmana başladıkları sırasında fenalaşarak saha ortasına düştü. Keçiören'demi Özel Halk Polikliniğine kaldırılan Özdemir, yaklaşık 20 dakikalık müdahalenin ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kulübü Yöneticisi Murat Bilen, takım olarak çok üzgün olduklarını ve çok sevdikleri ve arkadaşlarını kaybettiklerini söyledi. Bilen, "Takımın ağabeylerindendi. Olay antrenman esnasında gerçekleşiyor. Isınma hareketlerinden sonra antrenmana başlıyorlar. Orda fenalaşıyor. En yakın adres burası olduğu içinde Keçiören'e getiriliyor" dedi.

Yardımcı antrenörlerinde ilk yardım konusunda bilgileri olduğunu belirten Bilen, herhangi bir gecikmenin söz konusu olmadığını ifade etti. Özdemir'in hayatını kaybettiği haberini alan yakınları polikliniğe akın etti. Genç futbolcunun takım arkadaşları ve ailesi acı haber karşısında gözyaşlarına boğuldu.

ANTRENMANDA KALP KRİZİ GEÇİREN FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ
ANTRENMANDA KALP KRİZİ GEÇİREN FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 16:58:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 09:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?