3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gençlerbirliği, rotasını Fransa'ya çevirdi

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Gençlerbirliği, transfer çalışmalarına devam ediyor.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre İsviçre'nin Young Boys takımında forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Baykal Kulaksızoğlu ile anlaşan Gençlerbirliği, rotasını Fransa'ya çevirdi. Golcü oyuncu arayışı içinde olan başkent temsilcisinde genel menajer Cem Onuk, hafta sonunda Fransa'ya gidiyor. Fransa'da çok yetenekli bir golcüyü izleyeceğini belirten Cem Onuk'un izleyeceği golcünün Kolombiyalı forvet Victor Hugo Montano olduğu ortaya çıktı.

Cem Onuk, Fransa 2. Ligi takımlarından Montpellier'de forma giyen ve bu sezon büyük bir patlama yapan Montano'yu, Lens ile oynanacak maçta izleyecek. 25 yaşındaki Kolombiyalı golcü, 4.5 sezondur Montpellier'de forma giyiyor. Bu sezon 1. Lig'e çıkma mücadelesi veren ligde en çok gol atan takım olan Montpellier'de dikkatleri üzerine çeken Montano, bu sezon 29 maçta 15 gol attı.

Victor Hugo Montano, 2003 yılında düzenlenen Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda 3. olan Kolombiya Milli Takımı'nda dikkatleri üzerine çekmişti.
Bu sezon çok iyi bir performans gösteren Montano ile birçok kulübün ilgilendiği ve bu nedenle bonservis fiyatının arttığı kaydedildi. Gençlerbirliği'nin parasal konularda şartların oluşması durumunda Kolombiyalı golcüyü renklerine bağlamak istediği ifade edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 14:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?