3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gençlerbirliği Fenerbahçe'ye biliniyor

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-siyahlı futbolcular, düz koşu ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmana uzun süredir sakat olan Lamine Traore, Erkan Özbey ve Yasir Elmacı'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mehmet Nas, İlhan Eker ve Koray Avcı katılmadı.

Mehmet Nas'ın sağ kasığında ödem oluştuğu ve Fenerbahçe maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. Son haftaların formda ismi James Troisi de kart cezalısı olduğu için Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan Gençlerbirliği'nin antrenmanını Ulucanlar İlköğretim Okulu'ndan minik öğrenciler de izledi. Teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcularla fotoğraf çektiren minik öğrenciler, tezahüratlarıyla takıma destek verdi. Minik bir öğrencinin Samet Aybaba'ya sorduğu "Fenerbahçe'yi yenecek misiniz ?" şeklindeki soruya tecrübeli teknik adam, "Yenmek için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz" diye cevap verdi.

Kırmızı-siyahlı futbolcular Burhan Eşer ve Kemal Akbaba ise, Fenerbahçe maçının çok zorlu geçeceğini ifade ederek, iyi bir futbol sergileyerek sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 15:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali DEMİR IP: 88.248.69.xxx Tarih : 17.02.2009 17:38:25

Traore,Mehmet NAS ve Troisi ' nin olmadığı bir Gençlerbirliği Fenerbahçeyi Yenemez