5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Gençlerbirliği'nde 3 imza

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE 3 İMZA

Gençlerbirliği, Dardanelspor'dan Ferhat, Sakıb ve Özgür'le 5'er yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, 3 genç ismi renklerine bağladı. Yönetim Kurulu üyesi Halil Erkman, Sertaç Muratal, Kemal Yurttakalan ve İsmail Özkan'ın hazır bulunduğu sözleşme töreninde Dardanelsporlu Kaleci Ferhat Kaplan, defans oyuncusu Sakıb Aytaç ile orta sahada görev yapan Özgür İleri 5 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere katıldı.

Yönetim Kurulu üyesi Halil Erkman imza töreninde yaptığı konuşmada, "3 oyuncuyu kadroya katarak ihtiyaç duyulan pozisyonlara takviye yaptık. Yeni transferlerimiz, 18 ve 21 yaş altı milli takımlarda forma giyen oyuncular. Lig sıralamasında 5-7.'lik gibi iyi bir yer edinerek Avrupa biletini almak istiyoruz" dedi.

Genç oyunculardan Ferhat, gelişindeki en büyük nedenin, genç oyuncuların burada başarılı performansa ulaşması olduğunu vurgulayarak, "Hedefim her futbolcu gibi A Milli takıma çıkmak" diye konuştu.

Sakıb Aytaç ise hedefinin çok çalışıp formayı kapmak olduğunu ifade ederek, "Kadroda kalıcı oyuncu olmak istiyorum. Başarılı sezonların ardından büyük takımlara gitmek isterim" şekline konuştu.

Özgür İleri büyük bir kulübe geldiğini belirterek, "Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE 3 İMZA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2011 Pazartesi 16:52:04
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 17:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?