3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gençlerbirliği'nde moraller yerinde

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği'nde moraller yerinde. Kırmızı-siyahlı futbolcular, hafta sonunda oynayacakları zorlu Beşiktaş maçından puanla ayrılacaklarına inanıyor.

Genç futbolcu Bilal Çubukçu, Beşiktaş ile zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Beşiktaş güçlü bir takım. Hacettepespor karşısında kendi oyunlarını tam olarak oynayamadılar. Biz de son haftalarda iyi oynuyoruz. Beşiktaş karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Nas ise, galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Beşiktaş, kendi sahasında rakiplerine kolay kolay puan vermeyen bir ekip. İstanbul'dan puanla dönmek istiyoruz ancak hedefimiz galibiyet" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekibin başarılı savunma oyuncusu İlhan Eker de, iki takımın da puana ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yaptık. İyi bir futbol oynadığımızı ve taraftarlarımızın da bundan memnun olduğunu düşünüyorum. Hem bizim hem de Beşiktaş'ın puana ihtiyacı var. Beşiktaş çıkış yakaladı ve iyi bir havaya girdi, ama önemli olan bizim çıkışımız ve bizim ne yaptığımızdır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?