5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Gençlerbirliği'ne 16'lık santrafor

GENÇLERBİRLİĞİ'NE 16'LIK SANTRAFOR

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, Arabayatağı Spor Kulübü'nün 16 yaşındaki forvet oyuncusu Mert Pamukkaya ile anlaştı. Geleceğin Pierre van Hooijdonk'u olması beklenen Pamukkaya, "Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

Arabayatağı Spor Kulübü U-16 Takımının 3 sene üst üste Türkiye Şampiyonası'na gitmesinde büyük pay sahibi olan 1.90 boyundaki forvet Gençlerbirliği ile anlaştı. Mert Pamukkaya'nın oynadığı futbol ve attığı goller ile takıma büyük katkı sağladığını söyleyen Arabayatağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güleç, "Orada bizi en iyi şekilde temsil edeceğinden en ufak şüphem yok. Mert çok yetenekli ve gol çizgisi süper bir oyuncu. Fenerbahçe'de oynayan Pierre van Hooijdonk'a benzetiyorlar. Mert geçen sene büyük bir

ameliyat geçirmesine rağmen çok çabuk kendini toparladı ve bu şekilde çalışmaya devam ederse Hakan Şükür'den daha iyi bir yeteneği Türk futboluna kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

Mutluluğu gözlerinden okunan 16 yaşındaki Mert ise, "Başkanım hocalarım ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. En iyi şekilde Bursa'yı temsil edeceğim" dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NE 16'LIK SANTRAFOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 11:09:02
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 11:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?