3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gençlerbirliği'ni sıkıntı bastı

Kadrosunda 10 tane yabancı futbolcu bulunan Gençlerbirliği'ni sıkıntı bastı.

Yeni sezon hazırlıklarını tesislerde sürdüren Gençlerbirliği'nde yabancı oyuncu sıkıntısı yaşanıyor. Kadrosunda 10 tane yabancı oyuncu bulunduran Gençlerbirliği, federasyon kurallarına göre sezon içinde aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcuyla sözleşme yapabiliyor. Bu durumda fazla yabancısı bulunan Gençlerbirliği, en az 2 futbolcusuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

Ganalı Daniel Addo'yu Hacettepespor'a kiraladıktan sonra yabancı sayısı 10'a düşen Gençlerbirliği'nin kadrosunda halen Bojan Isailovic, Ante Kulusic, Patiyo Tambwe, Sandro Mendonca, Tozo, Kahe, Mile Jedinak, James Troisi, Bruce Djite ve Jacques Momha bulunuyor. Kırmızı-siyahlı ekibin bu 10 futbolcudan en az 2'siyle yollarını ayıracağı ifade edildi.

Bu 10 isimden kaleci Isailovic'in gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Gönderilmesi gündemde olan diğer isimler ise Ante Kulusic ve Bruce Djite. Gençlerbirliği'nin bu 2 genç futbolcuyu satmayı düşünmediği, kiralama yolunu seçeceği bildirildi.

Gençlerbirliği'nin yabancı transfer yapmaya karar vermesi durumunda, başka yabancı futbolcuların da gönderilebileceği bildiriliyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 12:54:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?