5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Gençlerin hayatı belgesele dönüştü

TÜRK TELEKOM İLE GELECEĞİNE YÖN VEREN GENÇLERİN HAYATI BELGESELE DÖNÜŞTÜ

Türk Telekom'un yıllardır yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile başarıyı yakalayıp, hayatında yeni bir kapı açan dokuz gencin öyküsü, "Türkiye'ye Değer Hikayeler" filminde belgesel haline geldi.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un hayata geçirdiği "Türkiye'ye Değer" sosyal sorumluluk projelerinden destek alarak, azim ve kararlılıkla kendi geleceklerini kuran dokuz gencin öyküsü "Türkiye'ye Değer Hikayeler" filmiyle belgeselleştirildi. Kendi bölgelerindeki Türk Telekom Okulları sayesinde eğitimlerine devam etme şansı elde eden Uğur Fidan ve Daham Özgel'in Türk Telekom Spor Kulüpleri'nde spor kariyerlerine dair hayallerini gerçekleştiren ve çoğu milli takım

sporcusu olan Büşra Varol, Hülya Yılancı, Işıl Gençtürk, Güner Yalçın, Furkan Kızılkaya, Betül Özen ile Türk Telekom İnternet Evi kullanıcısı Naime Durak'ın hikayeleri anlatılıyor.

Yönetmenliğini, sinema ve müzik alanında imza attığı başarılı işlerle adından söz ettiren Nedim Hazar'ın üstlendiği 'Türkiye'ye Değer Hikayeler'in Ankara Rixos Otel'de düzenlenen galasında kısa bir konuşma yapan Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt, tüm Türkiye'deki 25 bini aşkın çalışandan aldıkları güçle müşterilerin hayatını ileri iletişim teknolojileriyle kolaylaştırırken, Türkiye için değer yaratma hedefi doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerini de sürdürdüklerini söyledi. Bozkurt, "Türk Telekom

ailesi olarak, çalışmalarımızın ve emeğimizin karşılığını 'Türkiye'ye Değer Hikayeler'e konu olan başarı hikayeleriyle almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak ülkemizin teknoloji altyapısının güçlenmesine dair üstlendiğimiz sorumluluğun çok daha fazlasını Türkiye için değer yaratmak konusunda hissediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 11:17:04
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 12:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?