1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Gençlik merkezlerine biri daha ekleniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençliğin enerjisini ve dinamizmini doğru kanalize etmek için açtığı gençlik merkezlerinin bir yenisini Çankaya Portakal Çiçeği Vadisi’nde hizmete hazırlıyor.

Ansera Alışveriş Merkezi içinde 19 Mayıs Perşembe günü faaliyete geçecek olan merkezde binlerce genç spordan bilgisayara, tiyatrodan, sinemaya, müzikten bilgisayara çeşitli aktivitelerde bulunacaklar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in gençlerin ruh ve beden sağlığına verdiği önem sonucu Ankara’nın çeşitli yerlerinde açılan ve gençler tarafından büyük ilgi gören gençlik merkezlerine eklenecek olan Ansera Gençlik Merkezi Çankaya bölgesinde yaşayan gençler başta olmak üzere tüm gençlere hitap edecek.

Gençlerin karıştığı suç olaylarında önemli oranda düşmeler sağladığı bölgesel istatistiklere yansıyan Gençlik Merkezleri, Altındağ, Dikmen ve Sincan- Harikalar Diyarı ve Abidinpaşa’da bulunuyor.

Gençlik merkezlerinde, air-hokey, bilardo, pinpon, aletli jimnastik, müzik, sinema ve tiyatro gibi çok çeşitli aktiviteler yer alıyor. Eryaman Aile Merkezi’nde ve Ansera İş Merkezi’nde açılacak gençlik merkeziyle Ankara’da yaklaşık 20 bin genç bu gençlik merkezlerinden yararlanacak.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 18:08:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?