5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Gizli buzlanma kazası: 5 yaralı

Ankara'da otomobil ile minibüsün kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen kazada anne, yaralanan oğlunun bilincini açık tutmak için yoğun çaba sarf etti. Olayda 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Ankara'da gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden araç minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 1 kişi ağır olmaz üzere 5 kişi yaralandı. Kazaya karışan minibüs içerisinde sadece bir yolcunun bulunması büyük bir faciayı önledi. Kazada yaralanan bir vatandaşın bayılmaması için ailesi büyük çaba sarf etti. Annenin oğluyla sürekli konuşarak bilincini açık tutmaya çalıştığı görüldü.

Kaza saat 20.00 sıralarında Senatoryum Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isminin Ramazan olduğu öğrenilen sürücünün kullandığı 38 HD 034 plakalı otomobil, gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kaygan yolda savrulan araç karşı yönden gelmekte olan Hikmet Kurt yönetimindeki 06 J 0509 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlar hurdaya dönerken kazada soyadları belirlenemeyen Ulaş, Ramazan, Muhammet, Gökhan ve minibüs sürücüsü Hikmet Kurt yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi istendi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada kazada yaralanan oğlunun yanı başına gelen annesi, oğlunun bilincini açık tutmak için yoğun çaba sarf ettiği görüldü. Oğluyla sürekli konuşmaya çalışan anne, yaralı oğluna ambulansa kadar eşlik etti. Yaralanan yolculardan birinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan kaza sırasında minibüste bir yolcunun bulunması büyük bir faciayı önledi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

AYNI CADDEDE AYNI ANDA İKİ TANE DAHA KAZA MEYDANA GELDİ

Ayrıca, kaza sırasında caddeden geçen bir kamyon kazayı görüp durdu. Bu sırada kamyonun arkasından seyreden bir başka araç ise kayganlaşan yolda duramayarak kamyona arkadan çarptı. İkinci kazada neyse ki ölen ya da yaralanan olmadı. Bir başka kazada ise maddi hasar meydana geldi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 19:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?