3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gökçek, OSB yönetim binasını açtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Binası'nın açılışı yaptı.

İvedik OSB'de yapımı tamamlanan Yönetim Binası'nın açılışına katılan Başkan Gökçek, tüm organize sanayi esnafına yeni binanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Açılış kurdelesini İvedik Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Gültekin ve davetlilerle birlikte kesen Başkan Gökçek, kestiği parçayı imzalayarak günün anısına Başkan Gültekin'e verdi. Gültekin de Başkan Gökçek'e yeni yönetim binasını gezdirerek özellikleri ve kullanım biçimi hakkında bilgi verdi.

İvedik Sanayi Esnafıyla birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Gökçek, esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Başkanı Gökçek, buradan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince asfalt bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı bölgeye geçti.

Başkan Gökçek, yeni alınan yama ve asfalt yoğun bakım makinesiyle yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nce yeni alımı yapılan asfalt yama makinesi ve ekipmanının Ankara genelinde asfalt onarım ve bakım çalışmalarında kullanılacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 17:52:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?