3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gökçek: 'Sekreteri camdan atmadık'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Murat Karayalçın'ın 'Gökçek'in ekibi benim sekreterimi camdan aşağı attı' şeklindeki açıklamalarını yalanlayarak, "Madem bu olay olduysa Karayalçın o dönemde başbakan yardımcısıydı neden sessiz kalmış" dedi.

Fatoş Bozkurt, 1994'te Refah Partili (RP) Melih Gökçek başkanlığındaki belediye yönetimince işten çıkarıldıktan sonra belediyeye dışarıdan gelen çember sakallı bir grup tarafından saldırıya uğradıklarını ve camdan itildiğini iddia etmiş, Murat Karayalçın da bu iddiayı bir televizyon kanalında dile getirmişti.

Konuyla ilgili İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, olayın kesinlikle yalan olduğunu savundu. Gökçek, "Anlaşılmaz bir şekilde böyle bir olay olduysa 15 yıldan bu yana neredeydiler. Devir teslim töreninde olduysa bu olay devir teslim töreninde 100'e yakın gazeteci vardı. Eğer öyle bir olay olduysa zaten gazetelere yansırdı" diye konuştu.

Pencereden atıldığını iddia eden Bozkurt'un olayın Ulus'taki belediye meclis salonunda olduğunu açıklamasının yanlış olduğunu kaydeden Gökçek, "Ulus'taki belediye meclis salonu giriş katta ve pencereleri demirlidir. Ne yapmaya çalışılıyor anlayamıyorum. Madem ki o dönemde böyle bir olay olmuş, neden gazetelere yansımamış. Neden olayı polise intikal ettirmemişler ve en önemlisi Sayın Karayalçın o dönemde başbakan yardımcısıydı. Neden öyle bir olay olmuşta Karayalçın sessiz kalmış. Böyle bir iddianınortaya atılması hem komik hem de siyasi propagandanın ne denli ayaklar altına düştüğünün bir göstergesidir. Olay kesinlikle yalandır. Bu zamana kadar ne ben ne de benim yakınlarım duydu. Ne de böyle bir olay adliyeye intikal ettirilmiştir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 13:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDEM PAKSÜT IP: 78.166.240.xxx Tarih : 19.03.2009 20:33:18

17 MART SABAH GAZETESİ ANKARA EKİ ve MELİH GÖKÇEK
MURAT KARAYALÇIN-MANSUR YAVAŞ-MELİH GÖKÇEK HANGİSİ KAZANACAK?
Bu gazeteyi bende okudum.Bazı kişiler tarafından ÜCRETSİZ dağıtılıyordu.Gerçektende kendini NLP Lideri ve Siyasi Koç Olarak tanıtan MUSTAFA KILINÇ, seçimi MELİH GÖKÇEK’in kazanacağını ilan etmiş.Ben kendisini Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu bir araştırmacı sanıyordum.Kendi sitesinden öğrendiğim kadarıyla,BEYPAZARI doğumlu,METAL ÖĞRETMENLİĞİ okumuş.Üç gün kurs görüp binlerce kişi gibi NLP sertifikası almış.Sayın Melih GÖKÇEK ile birlikte televizyonada çıkmış.Ayrıca bu perşembe devlet! Televizyonu TRT’de programa çıkacak Buraya kadar normal bizi ilgilendiren bir yanı yok.Ancak YASAL YETKİSİ OLMADAN hasta tedavi edip bu ülkenin SAĞLIK BAKANLIĞINA, Bu ülkenin ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE şikayet ediliyor ve hala hasta tedavi etmeye devam ediyorsa ve yine bir sonuç çıkmıyorsa yapılacak tek şey TÜRK TABİPLER ODASINA haber vermek.www.nlpdap.com adresine girdim.Allerji,panik atak,…başta ruhsal hastalıklar olmak üzere her türlü hastalığı iyileştirdiğini iddia etmiş.Savcılara,Emniyet müdürlerinede ders veriyormuş.Tüm bunları kendi sitesinde yazmış.Savcılarında ona bir ders vermesi gerekmiyor mu? Melih beyin kendi çocuklarının psikolojik sorunları olsa tedavi olması için bu kişiye gider mi? insanlar metal değilki eğilip bükülsün.Doğru adrese gitmek çok önemli.Yoksa yarım hoca dinden eder,yarım doktor candan eder.