4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Gökçek takımlara eşit davransın!

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in böyle devam etmesi halinde gerçek Ankaralıların ayaklanmaya başlayacaklarını söyledi.

Cemal Aydın, Ankaragücü'nün Kasımpaşaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Melih Gökçek'in yarın Gençlerbirliği Oftaşspor ile Ankaraspor arasında oynanacak maç öncesinde 19 Mayıs Stadı'nda amatör kulüplere yardım etmek istediği, ancak bunun Ankaragücü Kulübü tarafından engellendiğine dair yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine Cemal Aydın, "Burası 19 Mayıs Stadı, gösteri yeri değil. Melih Gökçek, amatör kulüplere yardım edeceğine, Ankaraspor'a ettiği yardımın birazını diğer Ankara kulüplerine versin. Burada kimse aptal değil. Melih Gökçek, bir poşet malzemeyle kimseyi kandıramaz" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'in tüm takımlara eşit mesafede durması gerektiğini ifade eden Aydın, "Diğer şehirlerin belediye başkanları kulüplerine nasıl yardım ediyorsa, Melih Gökçek de bizlere aynı yardımı yapmak zorunda. Bu böyle gitmez. Bu böyle giderse gerçek Ankaralılar ayaklanmaya başlayacak. Bunlar böyle devam ederse gerçek Ankaragücü taraftarı, Melih Gökçek'e Ankaragücülülüğünü gösterecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 17:45:19
Güncelleme :8 Aralık 2007 Cumartesi 17:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tibet kartay IP: 85.96.175.xxx Tarih : 12.12.2007 17:24:28

Sayın başkan siz önce geçen sene beşiktaş maçında çıkan olaylarda maddi zarar gören hiçbir suçu olmayan insanlara yardım edinde sonra kendinize yardım isteyin o günleri ne çabuk unutup hemen bu günlere geldiniz helal olsun. saygılarımla