3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gökçek'ten 'Bohçacı kadın' çıkışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Elinde bir belge olup da savcılığa gitmeyen namerttir. Bazı medya grupları bohçacı kadın dedikodusu yapmaya devam edecekler" dedi.

Gökçek, Kanal 7 televizyonunda yayınlanan 'Başkent Kulisi' programında seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Bazı televizyon kanallarının kendisiyle ilgili bu hafta da vatandaşları etkilemeye çalışacak programlar yapacağını söyleyen Gökçek, kampanya çalışmalarının 29 Mart'ta sona ereceğini kaydetti. Gökçek, "Elinde bir belge olup da savcılığa gitmeyen namerttir. Bazı medya grupları bohçacı kadın dedikodusu yapmaya devam edecekler. Ama şuna söz veriyorum; ben seçimden sonra dedikodu yapmayacağım. Bu dönem benim hakkımda inanılmaz iftira kampanyaları yönetiliyor" diye konuştu.

Gökçek, MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın kendisiyle ilgili 'Biz etrafımıza rant dağıtmayacağız, kimseyi zengin etmeyeceğiz' şeklindeki açıklamalarına da sert cevap verdi. Gökçek, "Sayın Yavaş bu sözleri ile ne demek istiyor. Galiba ben herkese rant dağıtıyor, insanları zenginleştiriyorum. O zaman bende şöyle desem; 'Benim iş yerim yok. Yavaş'ın Beypazarı'nda kuyumcu dükkanı var, ve Beypazarı'nın en büyük otelini yaptırıyor. Yavaş da kendisine rant sağlıyor.' desem olmaz. Çünkü gün gelecek yüz yüze bakacağız" dedi.

Gökçek, Ankara'da kendisinin rakibinin Murat Karayalçın olduğunu ifade ederek, Yavaş ile değil Karayalçın ile çekişeceğini söyledi. Bazı anket firmalarının Yavaş'ı önde çıkardığı yönünde iddialara sert çıkan Gökçek, "Şu anda Mansur Bey'in oyu 13-15 arasında. Bazı anketçiler parayı alıp düdük çalıyor. Yalan rüzgarı. Geçenlerde Gazi Üniversitesi'nin öğretim görevlisi anket yaparak, Mansur Bey'in oyunu çok yüksek çıkarmış. Kendisine şu teklifte bulundum, 'Eğer Mansur Bey'in oyu böyle çıkarsa ben siyaseti bırakacağım. Çıkmazsa Mansur Bey siyaseti bıkacak, sizde hocalığı bırakın' dedim. Ben Ankara'da 12 gün önce bir anket yaptırdım. 35 bin kişi ile birebir görüşerek. Anket sonuçlarına göre ikisinin toplamından çok daha fazla oy alacağım" şeklinde konuştu.

Gökçek, ülkücülerle biraraya geldiği yönünde söylentilere, "Benim rakiplerim AK Parti'den oy istiyorsa benim de ülkücülerden oy istemem normal" şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:18:36
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 13:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
battle IP: 88.224.100.xxx Tarih : 23.03.2009 09:05:02

Sn.İ.Melih GÖKÇEK o kadar çok dosya varki ankara'daki tüm savcıların işi gücü bırakıp sadece o dosyaları incelemesi gerekir. Bohçacı kadın siyasetiymiş sizin yaptığınız ne çıktın önce seçimden önce çıkıp Melih Gökçek vurulacak dedin varmı bir belge yok, Murat KARAYALÇIN pkk ile işbirliği yapıyor dedin, Mansur YAVAŞ beypazarında kuyumcu dükkanı var, otel yapıyor diyosun, bu nedir? Asıl bohçacılık bu değilmi?  45-50 yaşına gelmiş insanların bu kadar malvarlığının olması normal değilmi? Hatta sizin oğlularınıza bakınca biri gemicik satın alıyor, biri türkiye'de hangi ürünlerde kdv indirimi yapıldıysa o işi yapan kişi ve asıl dikkat çeken sizin oğlunuzun ne iş yaptığı bile belli olmadan milyon dolarla oynuyor. Bırakın bu işler  İĞNEYİ  KENDİNİZE  BATIRMADAN  ÇUVALDIZI  BAŞKASINA  BATIRMAYIN... Önce ANKARA'lıya gazsayaçlarından fazladan aldığınız 150$'ın hesabını verin ondan sonra çıkıp oy isteyin...Ama bu halk kendine yapılanı çabuk unutuyor 5 kg papatese veriyor oyunu...Uyan ANKARA'lı uyan artık cebinden fazldan çıkan paralarla patates tarlası satın alırsın..........