3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gökçek'ten MHP'lilere karanfil

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında kendisini protesto eden ülkücülere karanfil göndererek, "Ben sizleri seviyorum. Sağda birlik devam edecek. Ne Ankara'nın kalesini ne de Keçiören'in kalesini teslim edeceğiz" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Keçiören'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı sonrası vatandaşlara seslendi. AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Mustafa Ak için oy isteyen Gökçek, Keçiöeren Belediye Başkanı Turgut Altınok ile itilaflarının olduğunu anlatarak, "Artık Keçiören'de yapılmayan bir iş varsa önce Mustafa Ak'ın, sonra benim yakama yapışın. Keçiören ilçesi benim siyasetteki ilk göz ağrım. Keçiörenli vatandaşlarımın hakkını ödeyemem" dedi.

Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Keçiören'e birçok hizmette bulunduğunu belirterek, "Keçiören'e benim dönemimde 14 park yaptık. 955 bin metrekare yeşil alan kazandırdık. Bu sene 3 milyon ton asfalt döktük. 26 bin aileye kömür yardımında bulunduk. Sayın Altınok ile bir itilafımız oldu. Mustafa Ak ile Keçiören'i birlikte imar edeceğiz. İnşallah Allah nasip ederse 30 Mart sabahı Keçiören Belediye binasında olacağız" diye konuştu.

Bu arada bir grup MHP'li, konuşması sırasında Gökçek'i protesto etti. Bozkurt işareti yapan MHP'liler, 'Keçiören'de Şükrü Şahin' diyerek alkış tutu. Bunun üzerine Gökçek, kendisini protesto eden gruba karanfil göndererek, "Siz istediğiniz kadar yapın, ben tüm ülkücü kardeşlerimi seviyorum. Bu tip engellemeler sadece tepki oluyor. Şuna inanıyorum; beni protesto eden ülkücü kardeşlerim bile sandıkta bana oy verecektir. Ben sizleri ayrı tutmuyorum. Sağda birlik devam edecek. Ne Ankara'nın kalesini ne de Keçiören'in kalesini teslim edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 12:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?