5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Gökçek'ten yaylım ateşi

GÖKÇEK'TEN FUTBOL FEDERASYONU'NA YAYLIM ATEŞİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Futbol Federasyonu'nun kendisinden U-20'ler için destek istediğini anlatarak, "Eğer bu federasyon 2016 yılında görevde olacaksa şartlı destek veririm" dedi.

Gökçek, Belediyeevi'nde bir grup gazeteci ile röportaj yaptı. Federasyon'un kendisinden U-20'ler için destek istediğini hatırlatarak, "Şimdi kalkmışlar benden U-20'ler için destek istiyorlar, şartlı destek vereceğim. Eğer 2016'da federasyon olarak görevde olmayacağımızın sözünü veriyorsanız tam destek ama federasyonun yönetiminde olursanız size destek vermek Türkiye'ye kötülüktür. Destek verirsem kendi ülkeme bu noktada zarar verecek olurum. 2015 Avrupa şampiyonası için kaç defa aradım telefonla

yanlarında. Özellikle UEFA, FIFA bir organizasyonu bir yere verirken mutlaka sportif geçmişe bakar" dedi.

Bir gazetecinin, 'Son günlerde ulaşım zammı protestosunu nasıl değerlendiriyorsunuz?' şeklindeki sorusuna Gökçek, "Bunlar ideolojik eylemle ayakta duruyorlar. Halkın hiç itibar etmediği, tepki gösterdiği gruplar. Kesinlikle yaptıkları işlerin doğru olmadığına inanıyorum" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Tanık'ın heykel açılışı davetine ise Gökçek, "Yeni bir şey yapmadıkları için eskileri açıp milleti uyutuyorlar. Neyin açılışını yapacağız anlamıyorum. Zaten o heykeller vardı. Bu arada sayın Tanık açılışın yapılması için bana bir davetiye göndermedi" diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'Belediye'de milletvekili olmak için istifa eden bürokratınız var mı?' sorusuna Gökçek, " Üst düzey bürokratları duyuyoruz. Bana gelip ben aday olmak istiyorum diyen bir bürokratımız var. Ancak ismini veremem. Ben bürokratımın milletvekili olmasından gurur duyarım" dedi.

GÖKÇEK'TEN FUTBOL FEDERASYONU'NA YAYLIM ATEŞİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 17:02:02
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 18:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?