5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Göl kenarında ölü bulundu

Hacettepe Hastanesi'nde memur olarak çalışan bir kişi, Gölbaşı'ndaki Mogan Gölü'nün kenarında park halindeki bir otomobilin içinde ölü olarak bulundu.

Gölbaşı Mogan Gölü kenarında park halindeki otomobilin içinde bir kişinin uzun süre hareketsiz durduğunu fark eden vatandaşlar, polis ve 112 acil servise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 06 HL 422 plakalı otomobilin içindeki vatandaşın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cesedin Hacettepe Hastanesi'nde memur olarak çalışan Hasan Bülbül'e (45) ait olduğu tespit edildi. Çevredeki vatandaşlar Hasan Bülbül'ün, gece geç saatlerde Gölün kenarına geldiğini ve alkol aldığını gördüklerini söyledi.

Hasan Bülbül'ün yakınları, eşiyle daha önce tartıştığını ve ailevi problemlerinin olduğunu söylediler. 2 çocuk sahibi Bülbül'ün ölü bulunduğu otomobilde alkol ve ağrı kesici ilaç bulunduğu belirtildi. Olay yerine gelen Bülbül'ün kardeşi Harun Bülbül gözyaşlarına boğuldu.

Hasan Bülbül'ün 1 yıl önce beyin kanaması geçirdiği, kesin ölüm sebebinin Adli Tıp'taki incelemeden sonra ortaya çıkacağı kaydedildi. Olay yerine gelen Savcı, Bülbül'ün cesedi üzerinde inceleme yaptı. Bülbül'ün cesedi Keçiören Adli Tıp morguna gönderildi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2011 Salı 16:33:34
Güncelleme :4 Ekim 2011 Salı 17:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?