3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gölbaşı Belediyesi'nde devir-teslim

Gölbaşı Belediye Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. AK Parti'li Başkan Nasır Haşlak, görevi MHP'den Belediye Başkanlığı'nı kazanan Yakup Odabaşı'na teslim etti.

Gölbaşı Belediyesi başkanlık makamındaki devir teslim törenine MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Mazbatasını Cuma günü alan Odabaşı ve beraberindekilerin ikinci durağı Gölbaşı Belediyesi oldu. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Odabaşı'nı, belediye personeli ve partililer karşıladı.

Odabaşı, seçildiği gün rozetini çıkardığını ve ayırım yapmaksızın her kesimi kucaklayacaklarını belirterek, "Herkesin tecrübesinden yararlanacağım. İlçe sınırları içerisinde hiçbir ayrım yapmayacağım. Gölbaşı'na hayırlı hizmetler yapmak için uğraşacağım" dedi. Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade eden Haşlak ise Odabaşı'na yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bu makamlar gelip geçicidir. Görevde bulunduğum süre içerisinde Gölbaşı'na sayısız hizmetler sunduk. Yeni belediye başkanına muhteşem bir bütçe bırakıyoruz. Doğru, dürüst ve adil yönetildiği takdirde Gölbaşı Belediyesi'nin tek başına yapamayacağı hizmet yoktur" diye konuştu.

Başkan Odabaşı da, "Ülkemiz ve Gölbaşı ilçemizin geleceği, milletimizin huzur ve refahı için bundan sonraki süreci bir fırsat olarak görüyoruz. Bu sonuç halkımız için bir hizmet yarışına dönüşecektir. Bundan böyle parti rozetimi çıkartmış bir belediye başkanı olarak Gölbaşı'nın hizmetinde olacağım. Gölbaşı'nı şu an bulunduğu yerden daha iyi bir konuma getirmek için gece-gündüz çalışacağız. Bütün Gölbaşılı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. Bizden sizden ayrımının sona erdiğini belirten Odabaşı, "Bizden olmayanları da kucaklayan bir anlayışla çalışacağız. Halkımızı memnun etmek için 24 saat çalışacağız. Kimseyi kırmadan kucaklayacağız" dedi. 


 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 15:15:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?