3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gölbaşı Belediyesi'nden bir ilk!

Gölbaşı Belediyesi tarafından Mevlana ve Bekir Gönenç parklarına kablosuz internet erişim cihazı konuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erdoğan Kurtoğlu, "Diz üstü bilgisayarlarıyla parklarımıza gelecek olan vatandaşlarımız, bu parklara yerleştirdiğimiz kablosuz erişim cihazlarımızla, güvenli ve kesintisiz internet hizmeti alacak" dedi.

Şimdilik iki parkı, pilot park olarak seçtiklerini dile getiren Kurtoğlu, uygulamanın en yakın zamanda diğer parklarda da hizmete geçeceğini belirtti. Bu arada Gölbaşı Belediyesi Bilgi İşlem Merkezi tarafından kullanıcılara ise sistem hakkında bilgi verildi.

Buna göre, Parklarda kurulan Wireless internet platformuna bağlanabilmek için kullanıcılar bilgisayarlarında karşılarına çıkacak olan pencereden "Gölbaşı Belediyesi" adlı kablosuz ağı seçtikten sonra, kullanıcı internet tarayıcısını kullanarak herhangi bir sayfaya gitmek istediğinde sistem otomatik olarak üye kayıt sayfasına yönlendirilecek. Bu form eksiksiz olarak doldurulduğunda sistem formda
doldurulan cep telefonuna doğrulama için bir SMS gönderecek. Bu gelen SMS'deki bilgileri, ekrandaki gerekli yere doğru şekilde girdikten sonra internette erişilebilecek. Kullanıcılar, wireless cihazlarının kapsama alanında olan kapalı alanlarda da bu hizmetten yararlanılabilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 18:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?