4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Gölbaşı belediyesi'nden gıda yardımı

Gölbaşı Belediyesi, yaptığı gıda yardımları ile fakir ve ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. İhtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit eden belediye yetkilileri, hazırladıkları gıda paketi ile ailelerin evine konuk oluyor. Sevinç içinde kendilerine getirilen gıda paketlerini açan aileler, mutluluklarını gizleyemiyor.

Muhtarların bildirdikleri ihtiyaç sahibi ailelere Gölbaşı Belediyesi yardım ekiplerine Başkan Haşlak da bizzat eşlik ederek gıda dağıtımını yapıyor. Başkan Haşlak, "Her yıl düzenli olarak dar gelirli ve kimsesizlere yapılan yardımlar bu yıl da devam ediyor. Dağıtacağımız erzak paketleri bir ailenin temel gıda ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturulmuştur. İnsanımıza yardımcı olmak bizi mutlu ediyor" dedi.

Belediye gıda yardım ekiplerinin verdiği bilgiye göre, Ramazan ayı ortalarına kadar Gölbaşı'nın genelindeki bütün ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılacak. Belediye bünyesinde oluşturulan beyaz masa birimine yapılan yardım talepleri kısa sürede değerlendirilerek hemen sonuca gidiliyor. Vatandaşlar ise bu duruma memnuniyetlerini dile getiriyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 10:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?