5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Gönüllü öğretmenlere sertifika

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERE SERTİFİKA

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi'nin (TODAM) girişimiyle başlatılan düşük gelirli bölgelerde öğrenimlerini sürdüren 700 öğrenciye 1 yıl boyunca derslerinde yardımcı olan hepsi üniversite öğrencisi gönüllü öğretmenler teşekkür sertifikalarını düzenlenen törenle aldılar.

Belediyenin Vedat Dalokay Kokteyl Salonu'nda gerçekleşen törene Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Ankara Gönüllü Takımı üyeleri, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ve yine aynı üniversitenin Türkçe Topluluğu üyelerinin yanı sıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gençlik Birimi üyeleri katılırken Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ulusoy da gençleri yalnız bırakmadı. Belediyenin 19 TODAM yerleşkesinde ve 4. sınıftan 8. sınıfa kadar eğitimlerini sürdüren çocukların evlerinde

ders veren gönüllü öğretmenlerin çok takdir edilesi bir görev üstlendiklerini ifade eden Ulusoy, "Eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan ve başkentin o uzak yerlerinde bir şekilde ayakta durmaya çalışan çocuklara verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum, Çankaya Belediyesi'nin 'Yeni Toplumcu Belediyecilik' anlayışı gereği olarak her çocuğun eğitimden aynı oranda yararlanmasına yaptığınız katkı küçümsenemez, görüyorum ki giderek çoğalıyoruz, çoğalmaya da ihtiyacımız var" dedi.

Her bir kurum adına gönüllü öğretmenlere teşekkür eden yetkililer, teşekkür sertifikalarını alırken bundan sonraki süreçte bu çalışmaların artarak devam edeceği müjdesini verdiler.

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERE SERTİFİKA
GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERE SERTİFİKA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 12:11:04
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 14:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?