4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Göz göre göre ölüm!

Ankara’da meydana gelen kazada çöp kamyonu, özürlü bir vatandaşa çarparak ölümüne neden oldu.

Olay, Etlik General Tevfik Sağlam Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, doğuştan ayakları gelişmeyerek özürlü kalan Nevzat Özyavuzer (28), akülü özürlü aracıyla yol kenarında ilerleyemeye başladı. Bu sırada R.E. yönetimindeki 34 BH 1798 plakalı çöp kamyonu yolda ilerlerken Nevzat Özyavuzer’in kullandığı özürlü aracını göremeyerek, altına aldı. Çöp kamyonunun altına aldığı Nevzat Özyavuzer olay yerinde feci şekilde can verdi.

Olayı görenler sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alıp çevrede toplanan meraklı insanları uzaklaştırdı. Ölen kişinin eniştesi olduğu iddia edilen bir kişinin üzgün olduğu gözlendi. Bir ara çöp kamyonu şoförünü gören enişte ve yanındakiler R.E.'ye saldırdı. R.E. olay sonrasında gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. İncelemelerin ardından Nevzat Özyavuzer’in cesedi cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Görgü tanıkları, Nevzat Özyavuzer’in akülü araba kullanmasından dolayı kaldırıma çıkamadığı için yol kenarında aracını sürdüğünü söyledi. İşsiz olan Özyavuzer’in CD topladığı ifade edildi. Çevre sakinleri Nevzat Özyavuzer’in herkesçe sevilen bir olduğunu bu olaya çok üzüldüklerini ifade ettiler. Mahalleli olarak çöp kamyonlarından şikâyetçi olduklarını, önlerine ne gelirse gelsin hiçbirinin dikkat etmediğini iddia ettiler.

CAM KEMİK HASTASI

Annesi ve babasını kaybeden Özyavuzer’in, evli olan ablası Selma Uyanık’ın yanında kaldığı öğrenildi. Özyavuzer’in, 6 aylıkken halk arasında “Cam kemik hastalığı” olarak bilinen kemiklerde kolay ve sık kırılma hastalığına yakalandığı bildirildi. Özel akülü aracın da, 4 yıl önce hayırsever bir işadamınca Özyavuzer’e hediye edildiği öğrenildi

CHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2012 Çarşamba 10:18:49
Güncelleme :28 Kasım 2012 Çarşamba 09:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?