3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Göz taraması hızla sürüyor

Mamak Belediyesi ve Işık Göz Merkezi işbirliğiyle yürütülen ücretsiz göz taramasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta startı verilen göz taramasında kısa bir süre içerisinde muayene edilen hasta sayısı bin oldu. Gezici TIR bu hafta Kutludüğün’de hizmet veriyor.

1000 Kişi Göz Taramasından Geçirildi

Mamak Belediyesi ile Işık Göz Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen ücretsiz göz taraması bütün hızıyla sürüyor. 10 haftada 10 bin kişiyi göz taramasından geçirmek hedefiyle startı verilen projeye genç, yaşlı tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan uygulama kapsamında Mamak Belediye Başkanlığı’ndaki merkez ekip yaklaşık 700 kişinin göz taramasını gerçekleştirirken, Lalahan’daki gezici TIR’a da 300 kişi başvurdu. Lalahan’da hizmet veren gezici TIR’ın bu haftaki adresi Kutludüğün olacak. Kutludüğünlüler bir hafta süreyle göz taraması yaptırabilecek.

Akgül, İlgiden Memnun

Göz taramasına gösterilen yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini bildiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Vatandaşlarımızın ilgisi bu uygulamanın ne derece doğru olduğunu göstermesi açısından çok önemli. Amacımız bu hizmeti mümkün olduğu kadar çok vatandaşımıza götürmek” dedi.

2 Ekip Hizmet Veriyor

Göz taraması kapsamında iki ekip hizmet veriyor. İlk ekip Mamak Belediyesi Hizmet Binası’nın giriş katında hazır bulunurken, Mobil TIR aracı da Lalahan, Gökçeyurt, Kutludüğün ve Ortaköy’den başlayarak, bölgeyi karış karış geziyor.

Randevu

Vatandaşlar randevu için 419 62 62 No’lu telefonu arayabilecek veya Mamak Belediye Başkanlığı’na şahsen başvurabilecek. Ekipler, hafta içi 10:00 ile 16:30 saatleri arasında hizmet verecek.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 12:12:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?