3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Günay: 'Türel'in bakanlığına sevinirim'

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bir gazetede yer alan eski Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'in Kültür ve Turizm Bakanı olacağı yönündeki haberleri değerlendirdi. Günay, "Sayın Türel çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Olursa iyi olur, inşallah tatile çıkarız" dedi.

Pop sanatçısı Tarkan Tevetoğlu Doğa Derneği yönetimiyle birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Günay'ı makamında ziyaret etti.

Son günlerde bazı basın ve yayın organlarında kabinede revizyon söylentilerine Bakan Günay'dan ilk sinyal geldi. Bir gazetecinin 'eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Kültür ve Turizm Bakanlığı'na getirileceği iddiaları var. Nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusu üzerine Bakan Günay, bunun güzel bir haber olduğunu belirterek, "İnşallah tatile çıkarız. Çok sevinirim.Bu bir güzel haber. Sayın Türel çok sevdiğim bir arkadaşım. Olursa iyi olur" dedi.

Günay, bir gazetecinin 'Bu açıklamalarınızla görevden alınacağınızı mı ima etmek istiyorsunuz?' şeklindeki sorusu üzerine de, "Ben çok iş yaptım, yorgunum. Başbakan Erdoğan bir çalışma yapıyor. Görevden alacağı bakanlar tamamen bizim dışımızda. Başbakanımızın inisiyatifi doğrultusundadır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 14:35:42
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 15:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?