3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hacettepe, Karşıyaka'ya bileniyor

HACETTEPE, KARŞIYAKA'YA BİLENİYOR

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Hacettepe, hafta sonu Karşıyaka ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına giren Hacettepe, zirve mücadelesine ortak olmaya çalışan Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Önder Özen yönetiminde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Soner Aydoğdu takımdan ayrı çalışırken, futbolcuların hırslı oldukları görüldü.

Hacettepe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Serkan Atak, üzerlerindeki şanssızlığı kırmak istediklerini belirterek, "Son haftalarda sürekli olarak mağlubiyet alıyoruz. Karşıyaka karşısında 3 puan alarak bir çıkışa geçmek istiyoruz. Bulunduğumuz yeri haketmiyoruz. İyi oynuyoruz ama sonucu alamıyoruz. Eninde sonunda şansımızın döneceğini düşünüyorum" dedi.

Daha önce Karşıyaka forması giyen Ufuk Arslan ise, "Genç bir takımız. İyi mücadele etmemize rağmen bunu sonuca yansıtamıyoruz. Karşıyaka'yı yenmemiz gerekiyor. Benim için anlamlı bir maç olacak. Eski takımıma karşı oynayacağım. İyi oynayarak, Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HACETTEPE, KARŞIYAKA'YA BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 15:20:00
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 16:01:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?